Monica Knudsen ønsker klubben fra Hølen, Vestby og Son velkommen.

– Etter god dialog over tid, er vi endelig i havn, og kan presentere en ny samarbeidsklubb – og flere er på vei. I prosjektet har vi nå formelt sett ni klubber på plass, og vi nærmer oss å være fulltegnet, kan utviklingssjef Monica Knudsen berette.

Aktiviteten i prosjektet er allerede god; det er i år gjennomført et administrativt oppstartsmøte, samt to fagsamlinger.

Her har vi presentert et «Verdens beste» kartotek, med videoreferanser til verdens beste spillere i alle posisjoner, samt en fagsamling med tema fysisk trening for yngre spillere, i regi av vår fysiske trener Luciano Arias.

I tillegg har våre samarbeidsklubber fått mulighet til å søke plass i klubbens ETUP-program, som er et trenerutviklingsprogram i regi av Vålerenga Fotball Elite.

Her disponerer våre (Vålerenga Fotball) samarbeidsklubber to plasser, og vi er svært glade for å kunne samarbeide med vår søsterklubb omkring faglig utvikling og utdannelse av trenere ute i våre samarbeidsklubber.

Stolt øyeblik

Det er Cindy Johnsrud Braaen og Tine Spillberg som har «ansvaret» for jentesatsingen i HSV. De ser frem til et samarbeid med den regjerende cup og seriemesteren på damesiden i norsk toppfotball.

– Vi skal ikke legge skjul på at dette er et stolt øyeblikk i forhold til vår jentesatsing i klubben. Vi snakker tross alt om et samarbeid med en klubb som er regjerende cup og seriemester for damer. Vi er overbeviste om at dette vil gagne våre jenter og at det kan komme mye positivt ut av det hele både for våre spillere og trenere. En gledens dag, forteller Spillberg.

Les HSV sin egen nettsak her. 

Denne saken handler omA-LAGET,