Isaksen forlater klubben med blandede følelser, men kunne ikke takke nei til drømmejobben.

– Det er en stilling og en mulighet jeg ikke kan si nei til, og jeg er veldig spent på å ta på meg denne oppgaven. Samtidig er det litt blandede følelser, for jeg har vært veldig fornøyd med å få å komme hit til Vålerenga og vært veldig motivert for å være med å bygge og løfte klubb og Toppserielaget. Jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å komme hit, selv om det ble en kort visitt, og jeg er veldig takknemlig for forståelsen klubben har vist i denne situasjonen, forteller Ingvild.

Hun skal være med på landslagssamlingen over påske, men vil fortsette i en fleksibel rolle med det planlagte arbeidet for klubben frem til seriestarten i mai.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg er glad på Ingvild sine vegne.

– En slik jobb passer Ingvild som hånd i hanske. Det er derfor fullt forståelig at hun «skifter beite» og det skal ikke vi stå i veien for. Det er bare å ønske henne masse lykke til og så setter vi i gang arbeidet med å få på plass en erstatter som kan bygge videre på det vi har gjort hittil.

Les saken hos NFF.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,