Østkantklubben blir vårt nyeste medlem til samarbeidsklubb-familien.

Abildsø har en målsetting om å stille lag i alle årsklasser frem til J17.

De ønsker å være områdets foretrukne klubb for jenter rundt Østensjø-området og har pr. i dag inngått samarbeid med Rustad, Bøler, LIF og delvis Manglerud.

Nå ser Mads Tveit i Abildsø frem til å samarbeide med Vålerenga.

– Det vi ønsker med et samarbeid med VIF er at jentene i vår klubb skal vite at det finnes et opplegg videre for dem når Abildsø IL ikke lenger har et tilbud til dem. Vi ser også frem til å kunne tilegne oss fagkompetanse fra VIF i treningshverdagen og kunne tilby noe ekstra til de mest ivrige.

Monica Knudsen roser Østensjø-klubben.

– Abildsø er en fin klubb med en bevist strategi rundt sin jentesatsing. De er tydelig på hvordan de ønsker å jobbe og er opptatt av ryddighet og struktur, det skal vi imøtekomme med vårt opplegg. Vi ser frem til pandemien er overstått, så vi kan få til flere treninger på tvers.

Vi ønsker Abildsø-familien velkommen.

Denne saken handler omTALENT, , ,