De hvite og lilla blir en del av samarbeidsklubb- familien.

– Det vi ønsker med samarbeidet er å løfte og styrke jente og kvinnesiden, fra første spark på ballen til seniorfotballen med de ressursene og mulighetene Vålerenga har mulighet til å tilby gjennom dette samarbeidet.
Vi har allerede et etablert samarbeid på guttesiden, så når får vi det beste fra to verdener, forteller Anthony Mena i Grüner Fotball.

Grüner Fotball IL er en del av Grüner allianseidrettslag og holder til på Grünerløkka med Dælenenga som sin hjemmebane. Der vokser jentefotballen som aldri før og Mena ser frem til å komme i gang med flere tiltak når pandemien er over.

– Vi ser frem til flere kompetanse- og sosiale tiltak i regi VIF, som trenerforum, ETUP eller det og dra å se en toppseriekamp sammen. Vårt plan er å lære så mye som mulig og har ambisjoner om å se våres lokale spillere i Toppserien, og videre en drøm å se de i Champions League. Alt i alt ønsker vi å heve nivået på kvinnesiden betraktelig, men fortsatt beholde det flotte sosiale miljøet vi har bygd.

Monica Knudsen ønsker Grüner velkommen og er glad for å se at samarbeidsklubbprosjektet begynner å ta form.

– Grüner er en klubb vi i høyeste grad kan assosiere oss med og er en tydelig forankret Oslo-klubb som vi opplever er sultne på å drive et godt utviklingsarbeid.  Nå er vi oppe i 9 samarbeidsklubber og nærmer oss fulltegnet. Aktiviteten har kommet godt i gang og nå gleder vi oss til å kunne få til enda mer når forholdene tillater det, avslutter Knudsen.

Velkommen til alle i Grüner Fotball!

 

 

Denne saken handler omTALENT, , ,