Foreldreparet sikret både ny bil og 3000,- kroner til lagkassa!

Rune og Line Myromslien har over en lengere tid vært på jakt etter en ny el-bil som både kan brukes til by- og hyttekjøring.

Valget falt på Skoda Enyaq – bilfabrikantens nyvinning på markedet.

– Vi ønsket oss en EL-SUV i mellomklassen med firehjulstrekk og rekkevidde som får oss frem til hytta. Når vi også kunne sørge for å bruke klubbens samarbeidspartner, samtidig som det generte litt penger tilbake til lagkassa gjorde det valget veldig greit for oss, forteller foreldreparet som er henholdsvis trener og lagleder på jenter f. 2009 og lagleder på jenter f. 2006.

– Vi gleder oss til de første bilene kommer rundt nyttår!

Martin Hansen, markedssjef for Møller Bil Etterstad Skoda, mener en slik kickback-løsning skaper gode synergier for alle parter.

– Først og fremst har det vært massiv interesse for Enyaq’en, så der får Rune og Line seg en virkelig god bil. Så er jo vi veldig glade for at de kommer til oss for å handle og gjennom avtalen vi har med klubben har vi blitt enige om at det er bedre at en kickback går rett til lagkassa. På mange måter er det en vinn-vinn-vinn situasjon, forklarer Hansen.

Slik går du frem

Er du på utkikk etter bil, uavhengig om det en Skoda Enyaq, Octavia, Superb eller lignende?

Ta kontakt med markedssjef Martin Hansen:

  • + 47 971 35 049
  • martin.hansen@moller.no