Hovedtrener, Jack Majgaard Jensen, har fått to forskjellige svar på sine koronatester.

Jack Majgaard Jensen, som var tilstede på trening på Intility tirsdag denne uken tester seg to ganger i uken.

Onsdag morgen fikk han beskjed om at testen han tok mandag var positiv. Samme dag tok han ny test – som viste seg å være negativ! I tillegg ble han testet fredagen før, som også var en negativ test. Alle testene var PCR-tester.

Jack har ingen symptomer på Covid-19 og har heller ikke vært sammen med noen med påvist smitte. I tråd med gjeldene smitteverntiltak holder han seg likevel i isolasjon hjemme i Sverige.

Klubben har siden onsdag hatt en løpende dialog med kommunen, helsemyndighetene og Norges Fotballforbund (NFF), og har nå fått en fullstendig oversikt over den noe merkelige situasjonen.

To spillere, samt fire i støtteapparatet er etter nøye gjennomgang av treningen tirsdag blitt definert som nærkontakter og må i 8 dagers karantene, selv om Jacks nye test var negativ.

Resten av troppen er altså ikke definert som nærkontakter. Alle har likevel testet seg i etterkant og samtlige har avgitt negativt testsvar.

Spillerne som ikke er pålagt karantene kan trene som normalt og i samråd med Norges Fotballforbund og klubbene vil spille den oppsatte treningskampen Vålerenga – Lyn på lørdag kl. 15:00 gå som planlagt.

Den kan du følge via direktesport.no her.

Et referat vil bli lagt ut på hjemmesiden etter kampen, men klubben vil i likhet med Vålerenga Fotball Elite ikke publisere noe på sosiale medier frem til mandag 3. mai.

Denne saken handler omA-LAGET, ,