Vålerenga – LSK 1-1

Etter en jevn og målløs 1.omg var det LSK som tok føringen kun noen minutter ut i den andre omgangen.

Jentene brukte litt tid på å komme seg inn i kampen igjen, men fikk etter hvert satt et større trykk mot de gulkledde. Og etter flere gode forsøk mot LSK-boksen skulle det endelig lykkes for Vålerenga. 3 minutter før slutt klinker Andrea Andradottir til fra 20 meter, og Ylinn Tennebø får en enkel jobb med å sette returen i det åpne målet.

Noen minutter før hadde også Celin Bizet Ildhusøy satt ballen i nettmaskene. Hun ble nydelig spilt igjennom av Rikke Nygard, men linjedommer vinket av for det som viste seg å være en feilaktig offside.

Trener Jack Majgaard var ikke helt fornøyd etter kampslutt og var klar på hva som manglet i dagens oppgjør.

– I dag savnet jeg intensitet i spillet vårt, både i presset og med ball. Vi virker litt langsomme i alt vi gjør i dag, noe som også gjør at LSK får mye plass å spille på. Men det ble bedre utover i kampen, så vi får avsluttet kampen på fint vis.

Kaptein Stine Ballisager er enig med Jack at jentene manglet det siste lille i dag.

– Det var en fin test for oss før serien sparkes i gang. LSK ligger godt defensivt og legger bra press på oss. Vi mangler litt det siste giret for å lykkes med pasningsspillet og det defensive arbeidet, men vi løfter oss utover i kampen og avslutter med mål, det skal vi ta med oss

Kun to uker gjenstår før serien endelig skal sparkes i gang og Jack melder om en sulten tropp og stor konkurranse om plassene:

– Vi skal ikke justere på så altfor mye de neste ukene, vi bruker først og fremst de siste treningskampene til å se hvem som kommer til å spille fra start i de første kampene av serien. Vi har mange spillere nå som er klare for å kjempe om en plass i 11’eren. Vi skal så klart skal vi spille bedre enn vi gjorde i dag, men det kommer vi til å gjøre. 

KAMPFAKTA

Vålerenga – LSK 1-1

Mål: 0-1 Mille Ivi Christensen (47), 1-1 Ylinn Tennebø (87).

VIF: Jalen Tompkins – Janni Thomsen (Andrine Tomter 82), Stine Ballisager Pedersen, Ingibjörg Sigurdardottir, Catherine Bott (Emma Iversen 46) – Dejana Stefanovic (Ylinn Tennebø 57) – Rikke Nygaard, Emilie Østerås (Celin Bizet Ildhushøy (46) – Rikke Marie Madsen, Elise Thorsnes (Amanda Andradottir 70), Synne Jensen (Camilla Huseby 83).

 

Neste treningskamp: Vålerenga – Stabæk, tirsdag 11.mai, kl. 16.15

Denne saken handler omA-LAGET,