Målklubben er et konsept hvor sponsorer og supportere kan støtte med et beløp pr. scoring. I år går støtten for å få flere barn og unge tilbake på banen i etterdønningene av pandemien.

2020 ble en fantastisk sesong i Vålerenga og vi skal gjøre vårt ytterste for å kopiere gullsesongen.

Da må vi sørge for å score nok mål og klarer vi det – skal det komme barn og ungdom i Oslo til gode.

Klikk deg inn på landingssiden her!

Coronapandemien har hatt dessverre en stor og negativ effekt på barn og unges idrettsglede. Aktiviteten har blitt begrenset, så også idrettsgleden. Fotballen og idretten er viktige oppvekstarenaer og Vålerenga Fotball ønsker at færrest mulig faller utenfor.

Spillergruppa stiller seg også bak målklubben.

– Alle vi vet jo hvor viktig fotballgleden var da vi var små og det er kjipt å se at bredden har lidd såpass mye som den har gjort gjennom det siste året. Økonomi bør også begrenses som en barriere for deltagelse, derfor skal det egentlig bare mangle at vi som profesjonelle fotballspillere er med på å ta i et tak, forteller venstreback Andrine Tomter.

En målklubb med mening

Vårt konsept for «Målklubben» er at summen pr. scoring skal gå til å hjelpe barn/ungdom med begrenset økonomi. Henholdsvis:

  • 1. Klubbens fond «På lag med alle barn» som er en støtteordning for utsatte barn/ungdom i klubben, samt de som ønsker å begynne, men har begrenset økonomi
  • 2. Vålerenga Samfunn sitt «Drømmefond» som dekker ulike treningstilbud, kulturtilbud eller studietilbud til barn/unge med begrenset økonomi. Du kan søke om støtte fra «Drømmefondet» her

Det betyr at for hvert mål Elise Thorsnes, Synne Jensen & co. scorer vil det gå øremerkede beløp til disse to tiltakene.

Fordelingsnøkkelen mellom fondene er 50/50.

Både privatpersoner og bedrifter kan være med å bidra og man velger selv summen man ønsker å støtte med. Betaling gjøres etter sesongslutt via vipps eller bankoverføring.

Bli med her!

Premier

Alle som bidrar er med i trekningen av følgende premier (trekkes etter sesongslutt):

  • Sesongkort 2022
  • Overnatting for 2 personer på Thon Hotels i 2021
  • To VIP-billetter til siste hjemmekamp (trekkes før siste kamp)
  • Signert drakt
  • Et VIF-skjerf
  • Et ballnett (12 baller) fra DNB
Denne saken handler omA-LAGET, ,