Onsdag kveld var i underkant av 200 unge fotballspillere samlet til «teamskveld» med spillere fra A-laget.

Utviklingssjef Monica Knudsen hadde invitert inn samtlige 10 samarbeidsklubber og alle jentelagene i Vålerenga til den digitale seansen.

Der fikk de tilhørerende stifte nærmere bekjentskap med Celin Bizet Ildhusøy, Sigrid Heien Hansen og Synne Jensen.

Spillerne svarte velvillige på spørsmål og delte sin erfaringer om alt fra å takle motgang, bygge selvtillit og hvordan man best presterer under press.

– Det var en gøy måte å gjøre det på. Timen gikk veldig fort og vi koste oss alle tre, forteller Sigrid Heien Hansen.

Koste seg gjorde også jentene i Harestua IL.

– Det var et veldig hyggelig tiltak med jentekveld på teams. Jentene våre koste seg. Sigrid, Celin og Synne er flotte forbilder som gir inspirasjon i en litt tung korona-tid. Slike tiltak er viktige, kunne Amund Bergsli fra Harestua IL fortelle.

Monica Knudsen ønsker å få til flere slike tiltak.

– Vi ønsker selvsagt å gi noe tilbake til samarbeidsklubbene våre og det bidro virkelig Celin, Synne og Sigrid til her. Jeg tror mange av de som satt og hørte på fikk noen gode råd på veien som de kan ta med tilbake til sin fotballhverdag, hvilket er mye av målet med samarbeidsprosjektet.

Trenerforum

Onsdag 26. mai er det duket for nok et digitalt seminar, da i form av et trenerforum som arrangeres sammen med NFF Oslo.

Alle som trener jenter i alderen 13-19 år er velkomne til en kveld med faglig påfyll og forhåpentligvis ny inspirasjon foran en ny sesong.

Les mer om trenerforumet her.