Tirsdag kveld gjester Arna Bjørnar Intility Arena.

Etter en to uker lang landslagspause er det endelig klart for ny Toppserie-runde, og ikke minst hjemmekamp igjen.

Denne gang er det «Bjørnene» fra Arna som står på motsatt banehalvdel.

KJØP BILLETT

Dette blir også den første kampen hvor vi kan ha over 200 tilskuere.

Billett- og publikumsinfo

Selv om det er mulig å ha 2000 på tribunen (med 500 stk. fordelt på fire kohorter), planlegger vi for at det maks blir 1-2 kohorter. Dette innebærer:

  • Inngang 10 åpnes først og alle som har sesongkort og forhåndskjøpt billett bruker denne inngangen
  • Billetter selges også i døren v/inngang 10
  • Dersom det blir fullt på inngang 10, åpner vi inngang 9 som kohort nummer to
  • Det er «fritt setevalg», men det skal være minimum 1 sete mellom hver tilskuer og kun annenhver rad benyttes
  • Munnbind er ikke påbudt, men vi oppfordrer sterkt til at publikum benytter seg av dette når man beveger seg på stadion

Kiosken er nå åpen igjen og her går inntektene tilbake til barne- og ungdomsfotballen i klubben.

Sesongkortholdere som har bedt om fysiske kort kan hente disse i kiosken i morgen.

Billetter finner du her!

Tallenes tale

Før landslagspausen dro Vålerenga i land en 2-1 seier over Kolbotn på Sofiemyr og har dermed vunnet alle sine tre kamper og topper tabellen. På samme poengsum følger Rosenborg, LSK Kvinner og Sandviken. men Vålerenga bekler førsteplassen på antall scorede mål.

Tipp resultatet i kampen ved å klikke på bildet nedenfor!

Alle lag i serien har i skrivende stund spilt tre kamper hver og Arna Bjørnar er så langt uten poeng. Sist tapte de 2-0 for Rosenborg hjemme på Arna. Før det tapte de 4-1 for Klepp og 5-2 LSK kvinner, begge kampene på bortebane.

De siste to sesongers oppgjør mot bergenserne har gitt gode minner for hovedstadsklubben. Mange husker nok fjorårets kamp på Intility Arena der Sherida Spitse, Ingibjørg Sigurdardottir, Celin Bizet Ildhusøy og CJ Bott stod bak målene som sørget sørget for en 4-0 seier og tidenes første seriegull for Vålerenga i Toppserien.

Artikkelen fortsetter under videoen

Endringer i troppen

Det har skjedd noen justeringer i Vålerenga-troppen siden forrige serierunde.

Emilie Østerås har gått på utlån til Kolbotn og inn har Stine Brekken kommet fra Molde. 16-åringen skrev i vinter under på en proffkontrakt og er spilleklar allerede nå. En nærmere presentasjon av den lovende midtbanespilleren vil komme i løpet av uka.

Amerikanske Katie Stengel er også ferdig med sin karantene og gjennomførte sin første trening søndag ettermiddag. Hun må imidlertid vente på sin arbeidstillatelse før hun kan ikle seg den kongeblå drakta.

En annen gledelig nyhet er at Marie Dølvik er tilbake i manesjen etter å ha vært ute av trening i 2-3 måneder. Den dribleglade vingen er nok ikke helt klar for å ta tuneller på Arna Bjørnars backer i morgen, men kan være klart til lørdagens hjemmekamp mot Klepp.

Tirsdagens gjester har også gjort noen utskiftninger fra fjoråret. Målsniken Mia Jalkerud og sisteskansen Gudbjörg Gunnarsdóttir (begge fra svenske Djurgården) er to solide forsterkninger for «Bjørnene» som også er kjent for sitt gode talentutviklingsarbeid og har flere spennende unge spillere i troppen.

Inn: Milena Kokosz (Åsane), Kamilla Aabel (Røa), Miljana Ivanovic (ukjent), Mia Jalkerud (Djurgården), Gudbjörg Gunnarsdóttir (Djurgården), Marte Bjelde Hjelmhaug (Arna-Bjørnar), Madeleine Veivåg (Sandviken)
Ut: Teagan Micah (Melbourne City), Pia Rijsdijk (Napoli), Åsne Takle Eide (ukjent), Kristin Risnes (studier), Marije Brummel (ukjent), Kristina Erman (ASD Calcio Pomigliano), Ingvild Villa (tilbake til Åsane etter lån), Helene Gloppen (ukjent), Katarina Dybvik Sunde (Åsane).

Kampen har avspark 19:00 og har du ikke mulighet til å komme, kan du streame kampen via direktesport.no.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,