Lørdag 15:00 spilles den 5. Toppserierunden og vi får besøk av Klepp.

I 2019 kjempet vi mot Klepp om sølvmedaljen og Champions League-plass. Siden den gang har pilen pekt nedover for jærbuene.

Riktignok endte de på en respektabel 7.plass i 2020-sesongen, men 7-0 tapet på Intility Arena i fjor var et godt stykke unna  jærbuenes tidligere presentasjoner, som nok håper på å levere bedre lørdag.

Skaff deg billett til kampen her!

Øvrig billettinformasjon finner du nederst i saken.

12 av 12

Vålerenga står med 12 poeng av 12 mulige etter fire Toppserierunder. Tirsdag ble Arna-Bjørnar slått 2-0 i en tålmodighetsprøve av en kamp og Jack Majgaard Jensen tror spillerne må smøre seg med tålmodighet også på lørdag.

– I likhet med sist kamp må vi være tålmodige og ikke stresse oss opp fordi målene ikke kommer med en gang. Det sagt håper jeg vi kan heve oss noe spillemessig til denne kampen med litt mer presisjon og aggressivitet på den siste tredjedelen, forteller den danske hovedtreneren.

Der Stine Brekken fikk sin debut mot Arna-Bjørnar, ser det dessverre ut til at amerikanske Katie Stengel må vente en stund til på å få arbeidstillatelsen i orden.

En som kan bli klar er Marie Dølvik som nå har fått trent seg opp igjen for å få noen minutter på lørdag.

Marie Dølvik kan bli kampklar til lørdag. Foto: Morten M. Larød / Sportfoto

Jack Majgaard Jensen er glad for at han har flere å velge imellom nå som man går inn i et tøft kampprogram, Arna-Bjørnar kampen tatt i betraktning.

– Med 4 kamper på 13 dager må vi være smarte med tanke på belastningen. Det betyr naturlignok at det kan bli noen endringer fra kamp til kamp, slik at vi har mest mulig friske bein til 4×90 minutter.

Kampprogram:

  • Klepp 26/6
  • Stabæk (B) 30/6
  • RBK 4/7
  • Sandviken (B) 10/7
  • LSK (B) 14/7

Klepp

«De grønnkledde» startet denne sesongen på best tenkelig vis, da de feide Arna-Bjørnar av banen med 4-1 i serieåpningen.

Deretter fulgte de opp med en sterk 1-0 seier over Stabæk, før det nå har blitt to tap. 2-0 borte mot Lyn og hele 1-5 hjemme mot LSK Kvinner.

Rogalendingene mønstrer et forholdsvis ungt lag, men bakerst finner vi den rutinerte danske landslagskeeperen Kathrine Østergaard Larsen som sammen med Nikola Orgil (tidl. Kolbotn) og canadiske Marie-Yasmine Alidou D’Anjou er bærebjelkene i laget. Sistnevnte har vist seg som en habil målscorer og står foreløpig med tre nettkjenninger så langt i Toppserien.

Om du ikke har mulighet til å skaffe deg en billett for å se kampen, kan du som vanlig streame kampen via direktesport.no. 

Billetter

Vi åpner primært inngang 10 som «kohort», hvilket gir adgang for 500 personer. Dersom vi ser at inngang 10 fylles opp, vil inngang 9 (også plass til 500 stk.) åpnes.

Vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd, da dette gjør logistikken for oss som arrangør og deg som publikummer lettere. Det vil også være mulig å få kjøpt billett i døra.

Øvrige regler:

  • Bli hjemme om du føler deg syk
  • 1 meter avstand på vei inn og ut av stadion
  • 1 meter avstand i kiosk-kø
  • 2 seter mellom hver tilskuer (med unntak av familier med små barn u/8 år)
  • Raden bak deg skal være tom

KJØP BILLETT HER!

Denne saken handler omA-LAGET, ,