Jack Majgaard Jensen er svært fornøyd med prestasjonen de siste kampene og frir til supporterne foran søndagens kamp.

– Vi har spilt riktig fin fotball i det siste, spesielt mot Klepp og Stabæk. Jeg er godt fornøyd med hvordan jentene har opptrådt og at det er så mange som viser seg frem, forteller Majgaard Jensen.

Søndag venter fjorårets serietoer og nåværende tabellnabo Rosenborg. Etter seks serierunder er vi a poeng, men hovedstaden «leder» på målforskjell (25-4).

Vår danske hovedtrener forventer en tøff, men spennende og underholdende kamp på søndag.

– Vi er begge to spillende lag som ønsker å være aggressive og dominere kampen. Begge lag har et høyt toppnivå og det kan bli en virkelig underholdende kamp for tilskuerne. Vi gleder oss i hvert fall!

Og i en slik kamp tror Majgaard Jensen publikum kan utgjøre det lille ekstra for spillerne.

– Publikum bringer energi til spillerne. Det ser man tydelig nå som det har åpnet opp for mer publikum, som for eksempel i EM. Vi har utvilsomt de beste supporterne i Toppserien, så også i Norden når det kommer til å lage liv på tribunen, og jeg vet spillerne verdsetter disse høyt. På sin måte kan de være med å utgjøre en forskjell.

Synne Jensen er langt på vei enig med sjefen.

– Det er utrolig gøy å score mål med Klanen på tribunen. Man merker helt klart at de er der og støtter oss, og det gir oss absolutt en form for energi, forteller Toppseriens toppscorer.

Kampen sparkes i gang 20:00 og går også på NRK2, men som alle vet: fotball er best fra tribunen!

DNB er kampsponsor og inviterer barne- og ungdomslag/grupper på kamp.

REGISTRERING HER!

Øvrige supportere og eventuelle trøndere kjøper billett her.

Denne saken handler omA-LAGET,