Stine Ballisager Pedersen har signert en ny kontrakt som strekker seg ut 2023.

– Jeg stortrives i Oslo og på laget. Siden jeg kom i 2018, er vi blitt bedre og bedre år for år. Så jeg vil gjerne fortsette på den reisen for å utvikle meg selv og spillerne rundt meg, forteller årets kaptein som til tross for tapet mot Rosenborg på søndag, overhodet ikke graver seg ned.

– Det var selvfølgelig kjipt og ikke minst irriterende å slippe inn et mål på overtid, men vi vet hva som bor i oss og jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å slå tilbake.

«Ballis» har nå blitt en av de fremste kontinuitetsbærerne i laget med sine 74 offisielle kamper (og to mål) for A-laget. I fjor ble det gull x 2 og den danske landslagsspilleren både tror og håper at klubben kan bli Nordens beste lag.

– Vi vant serien i fjor, så det er selvfølgelig også målet igjen i år. Med Jack som trener er det også hans mål at bli det beste laget i Norden og den ambisjonen deler jeg. Så vi skal fortsette å utvikle oss til å solid topplag. Utover det håper jeg på enda flere gode opplevelser i Champions League og gleder meg til å starte på det eventyret i august.

.Hva er ditt beste minne så langt?

– Det var selvfølgelig stort å vinne Toppserien i fjor, men en meget ambivalent følelse å ikke kunne delta i siste og avgjørende kamp pga. karantene. Men det var fantastisk å se laget avslutte sesongen med stil, slik at vi fikk en historisk gullmedalje, forklarer 27-åringen.

Sportssjef Eli Landsem sparer ikke på superlativene når hun skal beskrive «Ballis».

– Stine er en vaskeekte og dedikert lagspiller som vi er utrolig glade for at blir her gjennom to nye sesonger. Ikke bare fordi hun representerer kontinuitet og lederskap, men hun er blitt en mer eller mindre komplett midtstopper som har sine beste år foran seg.

Bli bedre kjent med Stine her!

 

Denne saken handler omA-LAGET, ,