Vi reiser til Bergen for å møte Sandviken på lørdag.

Toppkampene står i kø og lørdag gjester vi Sandviken på Stemmemyren i Bergen før vi skal opp mot LSK Kvinner i hangaren på Kjeller på onsdag.

Sandviken har forsterket laget godt siden i fjor og har lumske planer om å vinne Toppserien i år. De har hatt en god sesongstart og har plukket 19 av 21 poeng på syv kamper. Det er seks seire og en uavgjort så langt.

Det gir dem andreplass på tabellen, plassen over oss. Vi skled ned til tredje etter det unødvendige tapet mot Rosenborg forrige helg og slår altså denne gangen nedenfra mot et bedre plassert lag. Det er lenge siden sist vi gjorde det!

Dette er vårt 22. møte i den øverste divisjonen. Sandviken har vunnet ti kamper og vi seks, fem har endt uavgjort.

Vi tapte tilsvarende kamp i fjor 3-2, det var serieåpninga der de dominerte første omgang og vi var klart best i andre. En billig straffe til dem hindret oss i å ta poeng den gangen og Sherida Spitse scora begge våre mål. Hjemmekampen vant vi komfortabelt 2-0 etter mål av Dejana Stefanovic og Synne Jensen.

Vi stiller med skadefri tropp i Bergen (minus Sigrid Heien Hansen) så Jack Majgaard Jensen kan velge blant mange som er veldig innstilt på å revansjere forrige helgs forsmedelige tap og det er Sandviken som skal få svi.

Jeg tipper vi får et kampbilde der Sandviken står høyt og forsøker å stresse oss til å gjøre feil med aggressivitet i presspillet sitt. Altså blir det viktig at vi får ballen til å gå raskt, er bevegelige og nøye i pasningsspillet vårt.

Sandviken er gode og har nok et lite favorittstempel før denne kampen men de er på ingen måte uoverkommelige. Vårt samspilte kollektiv med gode fotballspillere kan meget vel vinne kampen. Om jentene legger ned jobben som må til blir de tre poengene med hjem til Oslo øst. Så enkelt er det, heia VIF!

Kampen ser du på Direktesport.no fra klokka 15 og undertegnede oppdaterer de viktigste hendelsene på Twitterunderveis i kampen. God kamp!

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,