Ny toppkamp onsdag – det står fugl på menyen.

Vi rister av oss skuffelsen over resultatene jentene har oppnådd de to siste kampene og ser frem mot onsdagens kamp mot fugla, som blir vårsesongens siste toppseriekamp før en 2 ukers lang ferie for spillerne.

Det er en lei trend som må snus nå, vi står med to tap på rad og det har ikke skjedd siden våren 2019.

Det er nøyaktig like lite hyggelig hver gang det skjer og vi må bite det i oss og komme oss opp på hesten igjen. Jack Majgaard Jensen samtykker.

– Det er aldri gøy å tape fotballkamper, spesielt ikke to på rad. Men livet i fotballen består av opp- og nedturer og vi avgjør selv hvordan vi vil takle tunge perioder. Dette skal vi sammen komme styrket ut av og vi er toppmotivert før morgendagen, forteller dansken.

Kampen mot LSK Kvinner er alltid en viktig kamp for oss supportere og det er en viktig kamp for klubben.

Selv med tap i de to siste kampene holder vi tredjeplass på tabellen men bare på bedre målforskjell enn LSK Kvinner. Begge har 18 poeng  og vi er ni mål mer i pluss enn dem.

Fjorårets to toppseriekamper mot dem var en ren parademarsj der vi vant 3-1 borte og 4-2 hjemme – begge kampene er minner jeg vil huske med glede lenge.

I tillegg ble det cupgull etter 2-0 seier mot samme motstander.

Vi kan imidlertid ikke lene oss på laurbærene fra i fjor så jeg venter å se et lag med langt mer intensitet, giv og presisjon enn jentene viste mot Sandviken.

De er langt bedre enn det de viste der borte i vest og jeg veit hva dere kan, jenter – jeg har sett det mangen ganger!

Får dere ut det dere har inne slår vi LSK Kvinner og har en viss form for heng på første- og andreplass. Jeg har troa på dere.

Kampen ser du på NRK 2 fra 19.45.

NB! Det er dessverre ikke lov med bortesupportere i LSK-hallen!

Heia VIF!

Denne saken handler omA-LAGET,