Vi tar i mot de blåhvite fra Sofiemyr til høstsesongens første kamp på lørdag.

Da har det gått i overkant av tre uker siden siste Toppseriekamp, som endte 1-1 i LSK-Hallen.

Spillerne fikk så to ukers ferie før en tredagers «minicamp» i Gøteborg.

– Det var godt å få ladet batteriene litt og tenke på noe helt annet enn fotball. Jeg tror jeg snakker for flere enn meg selv når jeg sier at energien nå er tilbake, forteller Andrine Tomter som begynte sin toppseriekarriere for lørdagens gjester.

Kjøp billetter her!

– Etter en litt tung start på sesongen virker det til at de har fått litt sving på sakene igjen. Vi hadde en tøff bortekamp der borte og det er generelt et lag som er vanskelige å bryte ned. For vår egen del fikk vi ikke avsluttet vårsesongen helt som vi hadde ønsket, men vi vet hva som bor i oss og må gå ut å dominere kampen fra start på lørdag, sier venstrebacken.

Klart for debuter

Ny ansikter har kommet inn på Valle i dette overgangsvinduet og det betyr at Agnete Nielsen og Thea Bjelde begge kan få sin debut lørdag.

Førstnevnte scoret også ett av målene i treningskampen mot Kristianstad DFF som endte 2-2. 

Kampen sparkes i gang klokken 15:00 og dørene åpner 1 time før.

Billetter kan kjøpes her, eller i døra v/inngang 10.

Tidligere oppgjør

Ser vi tilbake på de siste 20 kampene, står begge lag med 8 seiere hver og fire uavgjorte kamper. De siste kampene står med 3-2-0 i Vålerengas favør.

Vårkampen på Sofiemyr endte med 1-2. Kolbotn ledet til pause, men to raske mål fra Dejana Stefanovic sørget for at 3 poeng ble med tilbake til Valle.

Bortelaget avsluttet vårsesongen med å vinne tre av sine siste fire kamper, henholdsvis mot Arna-Bjørnar (1-0), Lyn (1-0) og Klepp (3-0), alle hjemme på eget gress.

Emilie Østerås er for tiden leid ut til Aleksander Olsens mannskap og har gjort sine saker godt sentralt på midtbanen.

Denne saken handler omA-LAGET,