Dagens kamp mot Stabæk ble en jevn affære.

I dag ser vi et stort løft fra forrige helgs kamp mot Lyn, der spillerne står opp, er på i duellspill og med i kampen fra start. Mye av spillet foregår på Stabæk sin halvdel, og vi presser på. At Stabæk scorer på sin første sjanse, er mot spillets gang, og veldig surt. Første omgang er videre jevn og tett, men det er Stabæk som (litt for enkelt) scorer mål. Vi ligger under 3 – 0 til pause.

VIF – jenter gir seg imidlertid aldri; spillerne viser styrke og sterk mentalitet ved å komme tilbake i 2. omgang. Vi har mye ball, vi spiller på Stabæks halvdel og presser på, noe som resulterer i to scoringer.

Hovedtrener Kenneth Østerås var fornøyd med det laget presterte.

  • Dette ble en god gjennomkjøring, til tross for tap. Et stort steg opp fra forrige kamp, og det er veldig mye positivt som vi skal ta med oss og bygge videre på frem mot serieåpningen neste helg. Vi skal få rydda bort småfeil som gjør at vi slipper inn litt for enkle mål i mot, og vi skal bli enda mer skarpe fremover.

I seriestarten søndag 15. august møter vi Sandefjord på bortebane. Dette er et hardt satsende lag, som, ledet av den tidligere storspillerne Melissa Wiik Kovacs, har klatret hurtig i seriesystemet.

  • Sandefjord har vi ikke møtt tidligere, men vi vet at de satser og har et mål om å rykke opp, så vi venter en tøff kamp. Det blir spennende å spille 2. divisjons-kamper igjen, etter et så langt opphold. Både spillere og trenere har savnet disse kampene, og vi gleder oss til å komme i gang, avslutter Kenneth Østerås.

Sluttresultat 4 – 2 (3 – 0)

Denne saken handler omREKRUTT,