Ull/Kisa – Vålerenga 0-6 (0-3).

I strålende solskin håpet de gulgrønne fra Jessheim på en cupbombe, men Vålerenga hadde ingen problemer med å ta seg til cupens 3.runde.

Elise Thorsnes satte 1-0 på straffe etter 9.minutter og deretter var det duket for en drømmedebut (fra start) for nyervervelsen Thea Bjelde.

Hun satte to kasser før pause og 15 minutter etter hvilen noterte hun seg for et hattrick.

Alle målene kom etter skudd fra rundt sekstenmeteren.

I det 70.minutt slo Rikke Madsen ballen inn hardt foran mål og en uheldig Ull/Kisa forsvarer klarerte ballen i eget nett.

Fem minutter før full tid fikk Elise Thorsnes igjen sjansen fra straffemerket og la ballen kontrollert i vinkelen.

0-6 ble sluttresultatet og Vålerenga er klar for cupens 3. runde.

Jack Majgaard Jensen var fornøyd etter at den regjerende mesteren tok seg trygt videre til tredje runde.

– Det var en bra prestasjon av oss der vi holdt fokus hele veien. Vi visste på forhånd at vi er et bedre lag enn Ull/Kisa, men vi må vise det på banen også og det synes jeg vi klarte. Vi gikk på banen med samme innstilling som i en Toppserie-kamp og jeg er fornøyd med det jeg så i dag, sier han.

Bare tre spillere som startet mot Kolbotn i Toppserien sist helg startet mot Ull/Kisa i dag. 

– Det er viktig for oss å rullere mye på laget nå. Vi har mange gode spillere som trenger spilletid og vi har nye spillere som må spille seg inn i vår måte å spille på. 

Oslo-klubben er i gang med en travel høstsesong som fortsetter med bortekamp mot Avaldsnes i Toppserien lørdag og Champions League-kvalifisering i Hellas neste uke. 

– Vi tok en litt lenger ferie enn en del andre lag og har brukt litt tid for å komme skikkelig i gang igjen, men jeg føler vi er der vi skal være. Det ser bedre og bedre ut både på trening og i kamp. 

Denne saken handler omA-LAGET,