Etter 1,5 år ute med svangerskapspermisjon er Tina Dalgård Konradsen endelig klar for kamp igjen!

Et par uker før fjorårets cupfinale, kom lille Casper til verden. Nærmere bestemt 19. november.

17. desember satt familien Konradsen foran TV’n og den lille gutten fikk se mammas lagvenninner ta «the double».

Casper vil nok neppe huske den historiske begivenheten, men for mor selv var det et rørende øyeblikk.

– Det var utrolig spennende å følge med i fjor! Det ble ikke mindre nervepirrende av at serien var så jevn helt inn. Det var også litt surrealistisk å sitte og se cupfinalen i stua med et par uker gammel baby. Jeg ble veldig rørt og stolt over at klubben, jentene og støtteapparatet klarte å skrive historie og å vinne «the double». For en sesong, forteller 26-åringen som var tilbake i lett trening i starten av juni i år.

9 måneder (!) etter fødselen kan den anvendelige backen få sin sesongdebut i dagens cupkamp mot Ull/Kisa.

– Fotballen har vært et stort savn selv om det selvfølgelig har vært mye glede i å bli mor! Jeg hadde som mål om å komme tilbake i løpet av sesongen, og det føles veldig godt å være tilbake nå. Det er ingen selvfølge at det lar seg gjøre å komme tilbake igjen etter å ha fått barn, forklarer Tina.

– Det har vært utfordrende for en ivrig person å måtte være tålmodig å bygge seg opp sakte men sikkert – men kroppen har respondert greit og nå er jeg på god vei. Jeg er veldig motivert til å komme i ordentlig kampform igjen og bidra både på og utenfor banen til at laget skal nå sine mål i 2021.

Jenta fra Finnsnes tror den nye hverdagen vil gjøre henne til en bedre fotballspiller.

– Jeg stortrives i morsrollen. Det er naturligvis krevende i perioder. Livet har fått en ny betydning og hverdagen er blitt annerledes, men jeg tror jeg blir en bedre spiller etter å ha blitt mor – både fysisk og psykisk. Det er også veldig fint å komme hjem fra trening til en sønn som smiler og er glad for å se meg. Idrettskarrieren er nødvendigvis ikke over selv om man får barn, men god planlegging og gode støttespillere er nøkkelfaktorer for å få kabalen til å gå opp, avslutter hun.

Eli Landsem bøyer seg i støvet for Tina.

– Det er jo intet annet enn imponerende av Tina å være tilbake i den formen hun er i nå, ikke minst er det også utrolig gledelig for oss. Hun har vært her i mange år og er utvilsomt en kontinuitetsbærer vi verdsetter høyt, smiler sportssjefen.

Du kan følge Tina og resten av jentene i aksjon fra kl. 18:00 på direktesport.no.

FAKTA

  • Navn: Tina Dalgård Konradsen
  • Født: 14.11.94
  • Posisjon: Back
  • Tidligere klubber: Runar, Arna-Bjørnar, Sandviken
  • Draktnummer: 14
  • Kamper/mål for Vålerenga: 62/0

 

Denne saken handler omA-LAGET,