UEFA, Disney og NFF skal gjennomføre et pilotprosjekt der målet er å doble antall europeiske fotballspillende jenter.

Styret i Vålerenga Fotball er klare på at en av klubbens viktigste strategi i årene som kommer å er rekruttere enda flere spillere til klubben. Derfor er vi med på dette prosjektet.

UEFA Playmakers er et av tiltaktene som er tenkt å hjelpe til med dette denne høst. Startdato er tirsdag 31.08, med hver tirsdag til og med 21.09, og pulje 2 har oppstart tirsdag 28.09 med hver tirsdag til og med tirsdag 19.10

Se video nederst i artikkelen.

Målet er å introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer tas aktivt i bruk. Moro, lek og fotball er hovedingrediensene, og i år er det karakteruniverset fra filmen «Frost 2» som brukes i øktene.

Tina Thon Johansen er ansvarlig for prosjektet i Vålerenga Fotball. Hennes første møte med klubben var i 2013 da hennes eldste sønn var med på fotballskole. Hun er nå også trener for et G12- og et G7-lag.

– Jeg gleder meg veldig til å være med å lage gode første opplevelser av fotballen for jentene som kommer, sier Tina

Vet du om en jente i alderen 4-7år som har lyst å prøve på dette?

KLIKK HER!

Det er begrenset med plasser så her gjelder det å være rask med påmelding!

 

Denne saken handler omA-LAGET, ,