Vi har ventet 1,5 år på å få spille kamper i 2. divisjon. Nå var endelig dagen her!

Hardtsatsende Sandefjord, ledet av tidligere storspiller Melissa Wiik, ble en solid første motstander i årets sesong. Likevel, jentene er på jobb og spiller en god kamp. At vi tar med oss et poeng hjem ville vi i forkant av kampen vært happy med, men etter kampen er gjengen faktisk litt skuffet; med litt mer skarphet og uttelling på sjansene kunne vi tatt med alle tre!

Sjefstrener Kenneth Østerås var fornøyd med prestasjonen.

  • Vi spiller en bra kamp, der vi ser igjen og lykkes med mye av det vi har trent på. Nå kommer kampene jevnt utover, og med enda mer kamptrening vil vi ta steg, og etter hvert som vi blir vant med tempo og fysikken som er på dette nivået, vil vi bli skarpere og score flere mål.

Dagen i dag brukes til en god videogjennomgang, både på laget som helhet, og på individnivå ift spillerens rolle i laget. Gjengen jobber hardt gjennom uken med å bli enda litt bedre til neste kamp i 2. div, som kommer mandag 23. august mot ØHIL.

Kampfakta: Sandefjord Fotball – Vålerenga 2 – 15.08.2021 14.00 – Norges Fotballforbund

Denne saken handler omREKRUTT,