Olaug Tvedten hentes fra Avaldsnes og har skrevet under på en kontrakt ut 2023 med Vålerenga Fotball.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne reisen min Vålerenga. Det er et godt lag med en utrolig bra spillergruppe som jeg tror jeg vil lære mye av. Jeg kjenner jo mange av spillerne her fra før også, og det  er vel en fordel for både klubben og meg, tenker jeg.

21-åringen har spilt på yngres landslag med blant annet Thea Bjelde og Rikke Nygard.

Olaug er spilleklar til onsdagens playoffkamp mot Häcken.

Les mer om billetter her!

– Jeg er klarer knapt vente med å komme i gang og håper selvfølgelig at vi kan ta oss til gruppespillet.

De siste sesongen har hun vært fast inventar for Avaldsnes og har gjort sine saker såpass godt at hun i fjor høst spilte seg inn i landslagstroppen.

– Dette er en veldig fin overgang for oss som vi har jobbet med en stund for å få i havn. Olaug er en midtbanespiller som egentlig har det meste vi ser etter. Fysikk, mentalitet, teknikk og en dynamisk spillestil som passer oss bra, forteller Jack Majgaard Jensen som nå er godt fornøyd med overgangsvinduet.

– Vi har forsterket troppen og har nå en fin stall med en del unge sultne spillere på vei opp og frem. Det lover godt for fremtiden.

Vålerenga Fotball ønsker også å takke Avaldsnes for en god prosess i forbindelse med overgangen

Vi er stolte over at vi i Avaldsnes, med god hjelp av Olaugs moderklubb, IL Trott har utviklet en spiller til en klubb som deltar i Champions League. For oss er det en bekreftelse på at vi har gjort mye riktig i utviklingsarbeidet vårt, sier sportssjef i Avaldsnes, Kolbjørn Fosen.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,