Stine Ballisager Pedersen og Jack Majgaard Jensen hyllet Klanen på pressekonferansen etter Häcken-kampen.

For første gang i år ble Klanstribunen (Østblokka) åpnet og der samlet det seg drøyt 60 struper som sang kampen igjennom. Sammen med tilskuerne på hovedtribunen sørget de for at stemningen var god, tross det kjedelige resultatet.

– Man hører de gjennom hele kampen og vi føler at vi virkelig har de i ryggen. Det gir oss energi og man får lyst til å gi noe tilbake for den støtten de gir oss. De er simpelthen de beste, forteller en oppriktig Stine Ballisager Pedersen etter kampen.

Hun får støtte av Jack Majgaard Jensen.

– Ja, de som er her gjør en helt fantastisk jobb. De er uten tvil vår 12 spiller og jeg håper vi får oppleve enda flere som synger på tribunen ved en senere anledning, sier dansken.

Neste anledning blir søndag 26. september kl. 19:00 når LSK Kvinner kommer på besøk. Da åpnes også Klanstribunen og de som har kjøpt billett eller har sesongkort på inngang 10, kan benytte denne til Klanstribunen (inngang 11).

Kjøp billett her!

UWCL-kamp i fotball mellom Vålerenga og Häcken på Intility Arena i Oslo onsdag 1. september 2021. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

 

Denne saken handler omA-LAGET,