Lørdag inviterer Rosenborg Kvinner til publikumsfest på Lerkendal i den 13. Toppserierunden. 

Vanligvis spiller Steinar Leins jenter på Koteng Arena, men nå ønsker trønderne å sette publikumsrekord i Toppserien når Vålerenga inntar Lerkendal lørdag ettermiddag i den NRK-sendte kampen.

De hvit-svarte «Trollian» ba også opp til publikumsfest forrige lørdag. Barcelonas stjernegalleri var invitert til showkamp på Lerkendal, hvor drøyt 4200 publikummere møtte opp og fikk se Katalanerne vinne 3-0.

I utgangspunktet skulle Rosenborg spilt Toppseriekamp hjemme mot LSK Kvinner forrige lørdag, men denne ble altså flyttet på grunn oppvisningskampen.

Vi lar diskusjonen om showkamper har blitt viktigere enn Toppserien ligge, og retter heller fokus på hva som skal skje ute på matta.

Tette oppgjør

– Det blir alltid tett og jevnt mot Rosenborg. De har et godt og samspilt kollektiv med flere gode enkeltspillere som vi må se opp for, uten at det stresser oss. Det er jo slike kamper som dette man ønsker å spille. At det kommer litt publikum også er bare kult, men vi har ikke planer om å gi hjemmepublikummet så mye å juble for, forteller en lattermild Dejana Stefanovic foran kampen.

Serberen kom uheldigvis i rampelyset da hun bommet på et straffespark mot Rosenborg på Intility Arena sist, men den skuffelsen har «Decki» rista av seg.

– Det er historie og jeg har lagt det bak meg. Det går opp og ned i fotballen og jeg fokuserer heller på hva som kan gjøre at vi vinner kampen. Jeg synes vi har vist god moral og tidvis bra angrepsspill i det siste, men har fått lite betalt for det. Forhåpentligvis får vi bedre uttelling i morgen.

Siden Trondheims-Ørn ble Rosenborg Kvinner har lagene møttes tre ganger i Toppserien. I fjor endte begge kampene uavgjort mens Trønderne stakk av med tre poeng i sommer da de scoret på overtid og vant 1-2.  

Vålerenga mønstrer som vanlig en sterk tropp, men Ylinn Tennebø er dessverre ikke friskmeldt enda og blir igjen i Oslo.

Kampen vises på NRK fra kl. 14:45 og befinner du deg i Trondheim kan du lese nedenfor om hvordan du kan sikre deg en billett.

Billetter og testing

Billetter til kampen kjøper du her.

Alle (også barn) må ha grønt koronasertifikat for å kunne komme på kamp. Dette får du ved å oppfylle ett av følgende kriterier:

1) Være fullvaksinert

2) Ha fått første vaksinedose for mer enn 3 uker siden på kampdag

3) Ha tatt hurtigtest ila de 24 siste timene før kampstart (denne må bli registrert av helsepersonell i HelseNorge for å gi gyldig koronasertifikat)

Tid for testing bestiller du her.

Testingen vil foregå på Lerkendal bak RBK Shop. Møt opp til tidspunktet du booker.

Denne saken handler omA-LAGET,