Etter 1,5 år uten kamper i 2. div, er sesongen nå godt i gang. Jentene våre har fått en god start.

VIF damer rekrutt spiller i år i avdeling 2, sammen med lagene nedover mot Vestfold, Telemark og Agder. Satsningsgruppa vår er ung, med spillere hovedsak i alderen 16-20 år. I 2. div møter vi ofte voksne lag, med mye fysikk og trøkk i spillet sitt. Det er et steg opp for mange av våre spillere, som spiller 2. div for første gang.

I et spillerutviklingsperspektiv er dette en veldig god arena å ta steg på, det er tøffere fysisk, tempo er høyere enn de aldersbestemte klassene, og spillerne må løfte seg på å være bedre orientert og tempo i ballbehandlingen. Vi ser utvikling og fremgang fra kamp til kamp hos mange av spillerne våre; det er stas!

Så langt har VIF damer rekrutt spilt 3 kamper i 2. div:

  • Sandefjord B 1-1
  • ØHIL H 2-0
  • Nanset B 1-1

Neste kamp er mot Arendal/Sørfjell, søndag 5. sept kl. 15.00 på Intility Arena.

I J19 1. divisjon har spillerne også levert solide prestasjoner. At vi kan se igjen måten vi ønsker å spille på, også på denne arenaen er til stor glede for alle som jobber med laget. Med Kenneth Østerås i spissen, jobbes det systematisk med å skape en felles forståelse hos spillerne omkring hvordan vi ønsker å løse de ulike fasene og spillsituasjonene i kampen. Spillerne lærer og mestrer helheten i stadig større grad, og vi ser frem til de neste kampene.

2 kamper er spilt i J19 1. div, i tillegg til NMJ19:

  • NM J19 KFUM B 2-6
  • J19 1. div Røa B 0-4
  • J19 1. div ØHIL H 14.0

Neste kamp: NMJ19 mot Steinkjer, torsdag 9. sept kl 17.00 på Intilty Arena

Denne saken handler omREKRUTT,