I Gøteborg venter Häcken i den siste og avgjørende UWCL-playoffkampen. Jack Majgaard Jensen har tro på avansement

Første oppgjør endte med en forsmedelig 1-3 seier til svenskene, hvilket betyr at Vålerenga må vinne med to mål eller mer for å ta seg videre til gruppespillet i UEFA Womens Champions League.

– Det er ingen umulig oppgave, forteller Jack Majgaard Jensen.

– Vi må se på denne som en 2. omgang i en kamp. Nå har vi tatt pausepraten og vil forsterke det vi gjorde bra og forsøke å luke bort feilene vi gjorde i den første omgangen. Det har vi gjort tidligere med stor suksess. Til tross for at vi har hatt litt motgang i det siste, så vet både vi i støtteapparatet og spillerne selv hvilken kaliber de har inne. Selvsagt har vi troa.

For å seg videre må Vålerenga vinne med minst to mål. Hva resultatet blir utover det har ingenting å si, ettersom bortemålsregelen nå er borte.

Troppstatus

Dejana Stefanovic pådro seg sitt andre gule kort i UWCL-playoffen hjemme mot Häcken og må dessverre stå over oppgjøret i Gøteborg.

Det samme må Elise Thorsnes som pådro seg en strekk i leddbåndet borte mot Rosenborg og vil være utilgjengelig i minimum fire uker.

Gledelig nok trente Ylin Tennebø med fotballsko etter et par uker på sidelinjen, men morgendagens kamp kommer nok litt i tidligste laget. Thea Bjelde fikk seg en smell hjemme mot Häcken, men er derimot friskmeldt.

Hos de gulsvarte vertene har det også skjedd litt i troppen.

Filippa Angeldal scoret to av målene på Intility Arena og var blant de store profilene da Sverige tok OL-sølv i Tokyo.  Dagen etter triumfen i Oslo tok hun fly til England for å signere for Manchester City.

Der Vålerenga tapte 2-1 mot Rosenborg i forrige ligarunde, halte Häcken inn en 0-1 seier borte mot Guro Pettersens Piteå.

Kampen ser du fra kl. 19:00 på direktesport.no

 

 

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, ,