Lørdag spiller Vålerenga for avansement i NM.

Kampen mot Kolbotn avslutter en intenst kampperiode som faktisk også begynte hjemme mot Kolbotn lørdag 7. august.

Siden den gang har Vålerenga spilt både helg- og midtukekamper i både Toppserie, NM og UWCL-playoff.  Totalt 11 kamper på 5 uker.

Dessverre er ikke beholdningen all verden å rope hurra for akkurat for øyeblikket, men Jack Majgaard Jensen ser positivt på fremtiden.

– Det er jo klart det har vært noen tøffe dager, men vi er fortsatt i en utviklingsfase, som jeg sa før sesongen. Vi ville gjerne inn i gruppespillet, men Häcken er et virkelig godt lag med mange landslagsspillere, og vi har et ganske ungt lag. Når vi får arbeidet mer med denne gjengen, og skaffet oss mer erfaring fra slike oppgjør, så blir dette bra.

Den danske hovedtreneren ser nå frem til kvartfinalen.

– I likhet med de foregående kampene, vil dette også bli et tett oppgjør. Kolbotn er gode på eget gress og vi må være innstilt på å jobbe hardt for å ta oss videre i cupen. Vi er også svært lystne på en opptur nå og det står i hvert fall ikke noe på motivasjon eller innsats hos jentene. Med unntak av første omgangen mot Rosenborg har spillerne jobbet hardt hele veien og stort mer kan man ikke forlange.

Dejana Stefanovic er også tilbake til denne kampen etter å ha sonet karantene for gule kort mot Häcken. Elise Thorsnes er den eneste som er uaktuell i kamptroppen.

Kampen starter 17:00 på Sofiemyr og du ser den på direktesport.no 

Billetter kan du kjøpe her.

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,