Hektisk uke for satsningsgjengen vår, med tre kamper på Intility arena.

Søndag var det Arendal/Sørfjell som tok turen til Intility, til kamp i 2. divisjon. Det ble en jevn kamp, der vi utover i kampen dominerte mer og mer, men scoringen lot vente på seg. Først i det 75 spilleminutt fikk vi scoringen, ved Silje Djurhus. En godt fornøyd gjeng kunne juble ved sluttsignalet, 3 poeng i lomma er sikret, og laget er fortsatt ubeseiret i årets sesong. Ettersom A-laget har brukt uken på å spille Champions League; var det ingen fra A-troppen med i denne kampen; noe som ga verdifull spilletid i 2. div til flere i troppen.

Kampfakta:

Vålerenga 2 – Arendal/Sørfjell – 05.09.2021 15.00 – Norges Fotballforbund

Torsdag fikk vi storfint besøk helt fra Steinkjer. Åttendedelsfinale i NMJ19 sto på programmet, og Steinkjer tok seg videre fra forrige runde etter å ha slått ut selveste RBK. Kampen fikk en relativt jevn start, og det var Steinkjer som scoret først. Etter hvert som VIF jobber seg inn i kampen, tar vi imidlertid mer og mer over, og vi scorer fem ganger før pause. Sluttresultatet blir 7-1, og Marit Flaa blir kampens store spiller med hattrick, og et par målgivende. Sterkt! Dessverre forlater Marit nå VIF, til fordel for KFUM, der hun vil spille resten av sesongen. Takk Marit; for tiden du har bidratt her i VIF, og kan hende ser vi deg igjen i den kongeblå drakta ved en senere anledning:)

Kampfakta:

Vålerenga – Steinkjer – 09.09.2021 17.00 – Norges Fotballforbund

Siste hinder for uken er Eik/Tønsberg. De tar turen til Intility søndag. Kampstart er 15.00, kiosken er åpen og vi ønsker dere vel møtt til ny kamp for rekruttene.

Denne saken handler omREKRUTT,