Vår amerikanske sisteskanse har signert en kontrakt som strekker seg ut 2023. 

– Jeg er superglad for å ha signert en ny toårskontrakt med klubben. Tiden her i Oslo har vært en vill opplevelse som begynte med prøvespill og min første proffkontrakt. Videre kom pandemien, flere karanteneopphold, debuten i Toppserien, «the double» og kvalifiseringsspill til Champions League. Det har virkelig vært en inspirerende berg- og dalbane opplevelse, forteller 24-åringen fra Phoneix, Arizona.

Jalen, populært kalt «JJ», signerte for klubben vinteren 2020 og imponerte stort i sin første sesong i Toppserien. Ikke så rart ettersom hun holdt nullen i 7 kamper på rad.

KJØP BILLETT TIL VIF-LSK PÅ SØNDAG.

Sammen med landsvenninnen Hannah Seabert har de i år byttet på å vokte målet og «JJ» har funnet seg godt til rette på laget og i Oslo.

– Jeg har tatt store steg både på og utenfor banen i løpet av den tiden jeg har vært her og føler det ikke finnes et bedre sted for meg å utvikle meg videre. Jeg har stor tro på visjonen til klubben og trives enormt godt i miljøet med lagvenninner jeg kommer til å ha livet ut. Det er fortsatt flere trofeer som skal vinnes i fremtiden og jeg skal gjøre mitt for at klubben kjemper i norgestoppen og i Europa, stråler amerikaneren.

Sportssjef Landsem fullroser Jalens profesjonelle innstilling.

– Helt siden sin første trening gjorde «JJ» seg bemerket med sin vinnermentalitet og positive holdning i gruppa. Hun har hatt en fantastisk utvikling og varter opp med redninger som få andre i Toppserien. Rett og slett er hun en klassekeeper vi ønsker å ha med oss videre.

Bli bedre kjent med «JJ» her!

Fakta:

  • Navn: Jalen Tompkins
  • Født: 14/02/97
  • Nasjonalitet: USA (Phoneix, Arizona)
  • Landskamper: J15, J16 og J17.
  • Tidligere klubber: Pinnacle Pioneers og Colorado Boulder
  • Draktnummer: 32.
Denne saken handler omA-LAGET, , ,