DERBY: LSK Kvinner tar turen til Intility Arena søndag ettermiddag (16:00).

– Jeg elsker kampene mot LSK. Man vet det betyr litt ekstra for supportere og det blir alltid litt ekstra dueller og kriging, det kan jeg like, forteller Dejana Stefanovic som blant annet ble kåret til banens beste under fjorårets cupfinale mot samme motstander.

LSK Kvinner har mer eller mindre hatt en ganske lik sesong som fjoråret, men står med en bedre poengfangst enn Vålerenga som på sin side har tapt begge oppgjørene mot Sandviken og Rosenborg. Søndagens gjester har bare møtt RBK og Sandviken en gang hver.

Før sesongen hentet LSK inn Camilla Lindberg og den tidligere Lyn-spilleren har vært toneangivende sammen med veteranen Emilie Haavi. Duoen står bak mesteparten av gjestenes 35 scorede mål så langt i sesongen.

Lagene møttes i LSK-hallen før sommerpausen. Da endte det 1-1 etter at Celin Bizet Ildhusøy utlignet drøye ti minutter før slutt.

I fjor vant Vålerenga alle oppgjørene mot «fugla». 4-2 hjemme, 1-3 borte og 2-0 (e.e.o) i cupfinalen.

Søndagens oppgjør blir begge lags første Toppseriekamp etter landslagspausen, hvor begge lag har hatt med spillere på ulike landslag.

Klanstribunen åpner søndag Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Vålerenga mønstrer en stor tropp, men uten Elise Thorsnes som fortsatt er ute et par ukers tid. Dejana Stefanovic er imidlertid klar.

– Sist kamp mot Kolbotn (3-1 seier i NM-kvartfinalen) spilte vi god fotball, spesielt i den første omgangen. Vi spilte også en god offensiv kamp mot LSK her i fjor (4-2 seier) og skal gi alt for å gjenskape det på søndag også.

BILLETTER

Billetter kan som vanlig kjøpes på TicketCo – klikk her. 

Vi åpner Klanstribunen (Østblokka) denne kampen. De som ønsker å kjøpe billett her (inngang 11) kan gjøre det og alle med sesongkort har også tilgang her.

Øvrige supportere, barnefamilier o.l. kjøper billett på inngang 10.

Bortesupportere kjøpet billett til inngang 9 og benytter felt 302 og 301.

Barne- og ungdomslag eller større grupper/foreninger kan ta kontakt med jens@vif.no for billettforespørsler.

Skaff deg din billett her

Får du ikke tatt turen – frykt ikke! NRK sender kampen med sending fra 15:45.

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,