Til derbykampen på søndag får Vålerenga besøk av byens øverste politiske ledelse.

Ordfører Marianne Borgen og Byrådsleder Raymond Johansen har meldt sin ankomst til søndagens oppgjør. 

I tillegg til å overvære kampen skal de to også overrekke hver sin hilsen til klubben i forbindelse med fjorårets «the double».

Overrekkelsen har blitt utsatt på grunn av pandemien, men nå gleder både Borgen og Johansen seg til kamp.

– 2020 var første gangen Vålerengas kvinnelag tok «the double» og det var stort for byen vår. Vålerenga har systematisk og langsiktig jobbet for at idretten er for alle og gitt like muligheter i idretten. Det har vært lagt til rette for gode treningsforhold og sikret ressurser for kvinneidretten og fotballen. Vålerengas spillere er til stor inspirasjon for tusenvis av fotballjenter i Oslo, som gode og viktige rollemodeller. Det er så viktig at vi gir like muligheter for gutter og jenter og at en systematisk jobber for inkludering i idretten. Tusen takk til Vålerenga. Dere er til stor inspirasjon og dere gjøre en stor forskjell i byen vår, sier ordfører Marianne Borgen.

For Byrådsleder Raymond Johansen, har Vålerenga betydd mye gjennom årenes løp.

– Jeg ser frem til derby mellom Vålerenga og Lillestrøm og håper mange finner veien til Intility på søndag. Vålerenga er klubben i mitt hjerte og ingenting smaker bedre enn seier over LSK. Som klubb gir Vålerenga utrolig mye tilbake til byen: skaper idrettsglede, bygger sterke fellesskap, engasjerer seg mot rasisme og for inkludering. Kvinnelaget har levert sportslige resultater på svært høyt nivå de siste årene, og er forbilder for unge gutter og jenter i hele byen, sier byrådsleder Raymond Johansen.

Gjør som Ordføreren og Byrådslederen å kom på kamp du også – kjøp billett her!

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, ,