Søndag samlet vi igjen spillere fra våre samarbeidsklubber til trening i #VIFung-prosjektet. God stemning, god innsats og god fremgang gjennom økta lover godt også for de kommende treningene.

Spillere fra Frigg, Hasle-Løren, Lørenskog, Sørumsand, Nittedal, Harestua, Vind, Rælingen, Driv, Kurland og VIF var samlet til trening i solskinnet på KGB2. Med Sigrid Heien Hansen, Tommy Berntsen og Monica Knudsen som trenere, fikk spillerne jobbe med og lære mer om forsvarsspill og angrepsspill, der vi satte et spesielt fokus på å nekte overtall/ håndtere overtall i mot, og skape og utnytte overtall for. Forhåpentligvis fikk spillerne med seg tips og råd de kan ta med seg hjem til egen klubb, og øve videre på. Fra treningen med #VIFung, gikk turen videre over til Intility Arena, der spillere, foreldre og trenere fikk med seg storoppgjøret mellom VIF og LSK Kvinner.  Med hjemmeseier der er alle enige om at dette ble en fin dag. Det blir ny samling i  #VIFung-prosjektet i starten av november. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deltakerne, og bidra med godt faglig påfyll til spillere og trenere i våre samarbeidsklubber.

Denne saken handler omTALENT,