Nordfjordingen Peder Daviknes blir A-lagets nye mental trener.

Det skjer i sammenheng med at klubben også inngår en samarbeidsavtale med selskapet Mind som driver med organisasjons- og lederutvikling.

Peder har vært på plass siden juli og har blitt engasjert fra dag én.

– Vålerenga er er en klubb med store ambisjoner. Jeg opplever at både spillere og støtteapparat er uhyre nysgjerrig på hvordan vi kan utvikle oss, og det er et veldig godt utgangspunkt. Det er ingen tvil om at dette er en mulighet som trigger meg. De to første månedene har vert veldig positive. Jeg har allerede fått muligheten til å bidra og sette mitt preg på prosjektet. Det er ingen tvil om at jeg stortrives i rollen og jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller vår nye mental trener.

Sportssjef Landsem er overbevist om at Peder vil være med på å utgjøre en forskjell.

– Vi har vært på utkikk etter en mental trener etter at Marianne Pettersen (mental trener i 2020) måtte prioritere sin andre jobb og Peder har gjort et solid inntrykk de første månedene. Ikke bare er han en fin fyr, men han kan faget sitt og kommer med et «nytt blikk» utenifra. Selv om fotball i utgangspunktet spilles med beina, er det i hodet valgene tas og i dagens fotballverden trengs slike ressurser som Peder i et støtteapparat.

 

Denne saken handler omA-LAGET,