Jalen Tompkins har nylig operert skulderen.

Som kanskje den observante TV-seer og tilskuer kunne se på lørdag, så gikk Jalen Tompkins med armen i fatle under kampen mot Rosenborg.

Det skyldes en instabilitet som den 24-årige amerikaneren har hatt i skulderen denne sesongen.

Før helga la hun seg under kniven og operasjonen var heldigvis vellykket.

– Ja, operasjonen gikk fint. Jeg kjenner det selvsagt litt nå, men det var godt å få det unnagjort. Nå retter jeg fokus mot seriestarten neste år, forteller sisteskansen som må belage seg på 5-6 måneder med opptrening før hun er tilbake for fullt.

Tompkins signerte nylig på en ny toårskontrakt med klubben.

– Jeg har tatt store steg både på og utenfor banen i løpet av den tiden jeg har vært her og føler det ikke finnes et bedre sted for meg å utvikle meg videre, uttalte hun i forbindelse med re-signeringen.

Denne saken handler omA-LAGET,