Søndag spiller vi cupfinale mot Sandviken på Ullevaal Stadion. Hans Majestet Kongen kommer og hvem stikker av med Haralds Pokal?

Vi hadde fantastiske opplevelser på Ullevaal Stadion under cupfinalen i fjor, vi få som fikk lov til å oppleve den fra tribunen.

Vi strutta av selvtillit før kampen fordi vi hadde slått motstander LSK Kvinner to ganger den sesongen og ingen kunne stoppe oss. Vi var best i Norge og alle sjanseløse mot oss. Vi var uovervinnelige.

Det er vel omtrent den følelsen Sandviken sitter med i disse dager etter å ha spilt hele sesongen med bare seire og en uavgjort kamp. De leder serien og blir seriemestere med en seier til.

Deres målsetting er å kopiere vår fjorårssesong og ta «the doube».

Det skal vi hindre dem i, Haralds pokal 2021 skal bli vår!

Oslo vs. Bergen

Vi har to tap mot Sandviken i år, men ingen er uovervinnelige og cupfinale er noe helt annet enn seriekamp. Med all respekt å melde – LSK var svært nær å vinne cupfinalen i fjor, vi har ikke glemt det.

Begge lag hadde sjanser til å score og det måtte ekstraomganger til før vi fikk scoringene vi måtte ha og kunne heve kongepokalen for første gang i historien. Et perfekt øyeblikk var det.

Jeg møter opp på Ullevaal Stadion på søndag vel vitende om at det blir en vanskelig kamp. Jeg veit også at jentene våre er gode nok til å gjenta suksessen fra i fjor og jeg veit at jentene er skikkelig klare for å heve Haralds pokal i år igjen.

Det er sånne øyeblikk alle fotballspillere lever for.

Så handler kampdagen om rein vilje og å få ut maks av potensialet til spillerne, opptre som et lag og legge ned den arbeidsinnsatsen og nøyaktigheten en cupfinale krever. Du får lite og ingenting gratis i en cupfinale og det er alt eller ingenting i potten.

Så hva kan du bidra med for at Vålerengas faner skal vaie stolt på søndag ettermiddag?

Det er ved å møte og og å vise jentene at du er der og støtter dem, sammen er vi sterke, det har vi på Oslo øst visst i århundrer.

Du kan også møte opp kl. 17:45 på Øst på lørdag. Da kommer jentene innom for å hilse på!

Det er alle tiders om du blir med på sanger også. La Sandviken få oppleve at her i hovedstaden har de ingenting å hente, la jentene våre merke at vi bærer dem fram fra tribunen. Vi tilskuere er jentenes 12. spiller og det er vi mot røkla, det er alltid Vålerenga mot røkla.

Ullevaal stadion skal være vår på søndag. Farg den blå og rød!

Det er klart du skal være der da!

Billettene er gratis og det er allerede tatt ut over 2000 billetter i vår sving – VG-svingen. Vi er satt opp som bortelag og dermed blir det VG-svingen på oss.

Vil du være med å lage stemning er 110 og 111 feltene for deg.

Er du av den mer rolige sorten bestiller du billetter ut mot kantene eller langsiden her . Felt 107-112 er for Vålerenga-supportere.

Jeg avslutter med refrenget fra Brakkebandets “Haralds pokal” – Brakkebandet er tidligere Vålerengaspillere og cupmestere.

Vi reiser til Oslo vest kun en gang i året og da er det greit
å bruke tida
på å hente Haralds pokal!

Vi sees søndag, vi er i cupfinalen! Igjen!

Syng høyt, syng Vålerenga!

Denne saken handler omA-LAGET,