Lørdag gjennomførte vi årets siste #VIFung-økt, og vi fikk se en hele 90 motiverte unge spillere fra våre egne rekker og fra samarbeidsklubber i aksjon.

Først 2007-2008-kullene. Her fikk vi møte mange spillere som allerede har vårt med på dette tiltakene tidligere, og vi fikk også bli kjent med noen nye ansikter. Under kyndig ledelse av Kenneth Østerås, Tommy Berntsen og Monica Knudsen, ble det en fin økt med fokus på første og andre forsvarer, betydningen av å forflytte seg i høyt tempo og lese hverandres bevegelser.

Som en happening til inspirasjon inviterte vi også 2009 og 2010-kullene på besøk denne gangen, og her fikk vi se hele 55 spillere i aksjon. I samarbeid med flere trener i våre samarbeidsklubber, gjennomførte vi en fin økt med stasjonstrening og relevante øvelser. Tusen takk til Vanja Stefanovic fra Hasle-Løren for bidrag til planlegging og gjennomføring. I tillegg tusen takk til trenerne Tove fra Frigg, Erik fra Bøler, Henning fra Driv og Ali fra Hasle-Løren; med samarbeid også på trenernivå, vil vi kunne lage mye fin aktivitet sammen i tiden som kommer.

Det ble også tid til å besøke A-lagets trening på Intility. Her fikk spillerne møte forbildene sine, og vårt håp er at spillerne i #VIFung kunne dra hjem med stor inspirasjon og vilje til å trene enda litt mer og enda litt bedre  i egne klubb. Vålerenga skal bidra til #likemuligheter, og våre tiltak skal gi næring til de store drømmene. Vel blåst 2021. #VIfung fortsetter i 2022!

Denne saken handler omBARN OG UNGDOM, TALENT,