Ungjentene skuffet ikke, og vant stort mot Kolbotn i OBOS Cup finalen.

Det var en heltent gjeng som sto klare i Valhall ved finalestart i dag. Etter en solid prestasjon, var trener Kenneth Østerås godt fornøyd med prestasjonen.

  • Vi leverer en solid og god kamp der vi fokuserer på å spille vårt spill og det vi har øvd på i hele år. Vi dominerer i banespillet og varierer mellom å spille oss fint inn i mellomrom eller rundt på kantene i 1 omgang. I 2 omgang kommer Kolbotn tøft ut, de spiller mer direkte og kommer seg inn bak oss og vi havner i skumle 1v1 situasjoner, men vi greier å samle oss, vi senker presset litt, og får kontroll på rom og avstander i laget.

Mange av spillere leverte gode prestasjoner, og var med på å prege kampen.

  • Morsomt å se hvor mye Kaisa Haga har utviklet spillet sitt etter hun kom fra Lyn. Hun dekker enorme rom, og er trygg og god på ball. Vår egen Ivers har hatt en flott høst og viser hvor god hun er som indreløper. Hun truer både med dype løp og spiller igjennom andre; i dag ble det tre assist. Rikke med et kunstmål som mål nummer 1, Ingrid Haug som har jobbet knallhardt de siste sesongene og utviklet seg til en meget god stopper. Madelen scorer hattrick, og vi har egentlig veldig mange som vi kunne dratt frem, men gjengen har blitt et godt kollektiv som har forstått at fotball er et lagspill, og hvis du bruker ferdighetene dine til det beste for laget, vil du selv kunne ta større steg enn om du spiller kun for deg selv, avslutter Kenneth Østerås.

Gratulerer så mye til spillere, trener og øvrig støtteapparat. Bra levert!

Kampfakta:

Kolbotn – Vålerenga – 07.11.2021 13.10 – Norges Fotballforbund

Denne saken handler omREKRUTT, TALENT,