Den amerikanske sisteskansen gir seg etter 2,5 år i klubben. 

– Jeg er utrolig takknemlig for min tid i klubben. Det har både vært en berg- og dalbane av en reise jeg ikke ville vært foruten, forteller Hannah som foreløpig står med 35 spilte kamper, før årets siste kamp borte mot Klepp spilles lørdag.

– Mine lagkamerater er noen av de beste folka jeg noen sinne har spilt med og jeg kommer til å savne dem stort. Det samme gjelder supporterne som alltid gir meg og laget masse energi.

Hvor turen går videre kan hun foreløpig ikke avsløre, men amerikaneren er klar på at Vålerenga alltid vil ha en stor plass i hjertet hennes.

— 2,5 år har gått utrolig fort og jeg er stolt av å ha spilt for denne fantastiske klubben, og vil være Vålerenga-supporter til evig tid, innrømmer hun.

Vikarierende sportssjef Egil Ødegaard svarer med samme mynt.

– Hannah har vært en stor ressurs for laget siden hun kom til klubben. Ikke bare rent sportslig med sitt dedikerte treningsarbeid, men også utenfor banen. Det er ikke alltid lett å konkurrere om keeperplassen, men Hannah har alltid hatt en positiv innstilling og et smittende humør som enhver klubb vet å sette pris på.

Vålerenga Fotball ønsker Hannah masse lykke til på veien videre.

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,