Lørdag avrundes årets Toppserie og vi reiser til Jæren for å møte nedrykksklare Klepp.

Jærbuenes nedrykk ble klart etter at de tapte 8-0 borte mot seriemesterne fra Sandviken.

STEM FREM ÅRETS SPILLER HER!

Etter en fin start på sesongen har pila bare pekt nedover for de grønnkledde som står med kun to seire og en uavgjort denne sesongen.

Det blir med andre ord Klepps «siste dans» i Toppserien for denne gang, etter 35 år i den øverste divisjonen.

En «siste dans»  blir det også for Hannah Seabert som forlater klubben etter sesongen. Det samme gjelder hennes landsvenninne Katie Stengel.

Lite å spille for

Det som er spesielt for denne kampen er at det er ingenting å spille for, for noen av lagene.

Klepp er nedrykksklare og Vålerenga kan ikke bevege seg verken opp eller ned fra 4.plassen. Tapet mot Stabæk forrige helg satte en stopper for det.

– Det var et unødvendig tap mot Stabæk hvor vi gjør det vanskelig for oss selv etter en grusom første omgang. Vi var ikke mentalt tilstede da, men har ikke tenkt å gå i samme fella mot Klepp. Selv om det er lite å spille for, så går det på æren løs, forteller Andrine Tomter.

Det er lenge siden Vålerenga har spilt en «ubetydelig» kamp.

– Vi har vel ikke spilt en slik kamp som har hatt så lite å si for tabellsituasjonen eller avansement (i NM eller UWCL) siden 2018, men som sagt – vi håper å avslutte med en god prestasjon.

Oppgjøret tidligere i vår endte hele 7-0 til Vålerenga. Under tilsvarende oppgjør i fjor halte Vålerenga i land en 1-2 seier.

Kampen sparkes i gang kl. 13:00 og du kan se oppgjøret på direktesport.no 

Denne saken handler omA-LAGET,