Klepp – Vålerenga 1-3 (0-0).

Årets siste kamp ble spilt på Jæren der ingen av lagene hadde noe særlig å spille for, annet enn å kunne avslutte sesongen med seier.

Vålerenga tok tak i kampen fra start og Synne Jensen var tidlig alene med keeper, men sistnevnte fikk en fot på ballen.

0-0 til pause

Kanonade mot Klepp

Der ingen av lagene hadde noe særlig å spille for, virket det som kampens pipeblåser m/duo gjerne vill havne i begivenhetenes sentrum.

I duell med Stefanovic og Madsen stuper en Klepp-spiller i straffefeltet. Dommeren bet på og Marie D’Anjou satte den sikkert i mål.

Vålerenga satte så i gang med en kanonade mot Klepps sekstenmeter, der både Synne Jensen og Katie Stengel bare manglet noen millimetere på å sette reduseringen.

Elise Thorsnes satte derimot ballen i nettmaskene etter å ha bli spilt fri av Synne Jensen, men linjedommeren vinket for en tvilsom offside.

Uansett, på to minutter var kampen snudd, mye takket være Dejana Stefanovic.

  • 63′ CJ Bott slår inn og på bakre stolpe har Vålerengas #22 stilt seg opp og header ballen kontant i motsatt hjørne. 1-1
  • 65′ Vålerenga får en corner. Ballen klareres, men havner tilbake i feltet. Der står serberen og dunker ballen resolutt opp i nettaket. 1-2

Vålerenga kontrollerer resten av kampen og CJ Bott får æren av å sette inn 1-3 drøye 10 minutter før fulltid etter å ha blitt spilt fint igjennom av Rikke Madsen.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,