Vålerenga Fotball og Jack Majgaard Jensen (48) avslutter samarbeidet.

Den danske hovedtreneren ledet Vålerenga for siste gang fra sidelinjen da Oslo-laget vant 3-1 mot Klepp på Jæren lørdag formiddag.

Selv om Jack Majgaard Jensen synes det er vemodig å forlate klubben, mener han at det er den rette beslutningen.

– Fra en fotballtreners perspektiv har det vært to helt vanvittige sesonger her i klubben som jeg ikke ville vært foruten. Pandemien har uten tvil bydd på spesielle utfordringer og ikke minst har det vært en opplevelse i å ta del i klubbens første trofeer. Jeg er stolt over det vi – spillerne, støtteapparatet, klubben og ikke minst de fantastiske supporterne – har oppnådd, men det er en tid for alt og jeg har også behov for å være tett på min familie, sier Majgaard Jensen.

Vålerenga Fotball ønsker å takke Jack Majgaard Jensen for to fine år.

– Vålerenga Fotball har nettopp gjennomført en større strategiprosess og vi legger nå føringene for de neste tre årene. Det var derfor naturlig å ha en samtale om hvor vi stod i forhold til en slikt perspektiv. Konklusjonen ble at det var riktig for begge parter å gå hver sin vei ved utgangen av denne sesongen. Vi vil takke Jack for alt han har gjort for klubben. Jack har vært en stor ressurs for Vålerenga og har utviklet en prestasjonsgruppe som har tatt tre pokaler på to år. Det er imponerende og vi ønsker Jack lykke til på veien videre, forteller klubbdirektør Harriet Rudd.

Klubben begynner nå på en prosess for å ansette ny hovedtrener.

Denne saken handler omA-LAGET,