Vår Islandske midtstopperkjempe ser allerede frem mot neste sesong.

-Jeg er veldig glad for å ha signert for to nye år med Vålerenga, jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt, og jeg ser frem til å oppnå nye mål med laget.

Ingibjörg kom til klubben i februar 2020. Allerede som 13-åring debuterte hun for Grindavik sitt A-lag i den Islandske Toppserien. Året senere gikk turen til seriemester Breidablik, hvor hun spilte 4,5 sesong før hun meldte overgang til svenske Djurgården og senere klubben på Oslo øst.

I løpet av de to siste sesongene har hun spilt 44 kamper og scoret 5 mål for oss i Vålerenga. Hun ble i 2020 kåret til årets spiller i Toppserien og har med sin markante fart, styrke og solide pasningsfot vært en sentral brikke i laget som vant kongepokalen i 2020 og 2021, samt seriemesterskapet i 2020.

 

Denne saken handler omA-LAGET,