Landslagsbacken fra New Zealand har spilt sin siste kamp for klubben.

26-åringen og klubben har hatt dialog om kontraktsforlengelse gjennom høsten, men ble tilslutt enige om at man går hvert til sitt.

CJ er uansett glad for tiden hun har hatt i hovedstaden

– Jeg har mine to beste fotballår i Vålerenga. Klubben og laget har vært som en familie så det er selvsagt veldig trist å forlate denne tilværelsen, men tiden var inne for å prøve nye utfordringer. Jeg vil takke klubben for all støtte gjennom det som var en vanskelig tid for meg gjennom pandemien og ønsker all hell og lykke videre. I meg har dere nå en ny supporter, forteller spilleren som fikk med seg to mål på 29 kamper for klubben.

Vikarierende sportssjef Egil Ødegaard sender Bott de beste lykkeønsker.

– CJ er utvilsomt en god fotballspiller som har bidratt til trofeene vi har tatt. Fotballen er nå en gang sånn at spillere kommer og går uten at det ligger noe dramatikk bak det, så vi ønsker selvfølgelig alt godt til CJ i ny klubb.

By på CJ Bott sin drakt ved å klikke på bildet nedenfor

Denne saken handler omA-LAGET,