H.M.Kristiansens Automobilbyrå, forkortet HMK Class, er Europas eldste og Norges største busselskap med over 140 års historie å se tilbake på. I tre år har de «busset» jentene rundt og nå er partene enige om en ny treårsavtale.

H.M.Ks daglig leder Morten Stovner-Sørlie er godt fornøyd.

– Vi har hatt tre fine år sammen og det var helt naturlig for oss å fortsette samarbeidet. Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi, som en del av reiselivsbransjen, har hatt noen vanskelige tider gjennom pandemien, men vi har opprettholdt kjøreoppdragene fra Vålerenga Fotball og samarbeidet har også genert inntekter for oss.

– I tillegg er vi og flere av sjåførene veldig stolte av å ha vært en del av både serie- og NM-gull, det gjør samarbeidet ekstra verdifullt, forteller Stovner-Sørlie

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg omtaler samarbeidet med HMK som verdifullt.

– Dette er mye mer enn en kommersiell avtale. De siste to sesongene har vi hatt en del utfordringer med flyreiser og lignende pga. pandemien, og da har alltid HMK stilt opp med å finne gode løsninger. Sjåføren Thomas har vel også mer eller mindre blitt en del av støtteapparatet og er i likhet med resten av HMK en aktør man kan stole på.

H.M.K. bistår med alle bussreiser for Vålerenga Fotball (barn, ungdom og A-kvinner) og i den anledning skal det også profileres en ny buss i Vålerenga-farger.

Når denne ikke har med Vålerenga-lag på tur vil den bli brukt til andre oppdrag for H.M.K, og kan selvsagt leies av privatpersoner av bedrifter som har behov for busstransport.

HMK Class fortsetter som samarbeidspartner! Foto: Vålerenga Fotball

Om HMK

I dag har selskapet et moderne, stort og variert tilbud som møter de fleste behov og har som mål alltid å være i front og være et eksempel til etterfølgelse når det gjelder kundeservice, miljø og sikkerhet. Ved siden av bussreiser tilbyr også H.M.K. eksklusive sjåførbiltjenester gjennom Bislet Limousine, som gjelder verden over!

Trenger du buss eller sjåførtjenester? Kontakt hmk@hmk.no for å få et hyggelig tilbud.

FAKTA:

  • Daglig leder: Morten Stovner-Sørlie
  • Nettside: www.hmk.no
  • Adresse: Ringnesveien 9, 0978 Oslo
  •  E-post: hmk@hmk.no
  • Telefon: (+47) 22 78 94 00
Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER,