Rikke Marie Madsen forlater klubben etter 2,5 år.

Dansken kom til Vålerenga sommeren 2019 fra VSK Aarhus og gjorde seg umiddelbart populær hos både medspillere og supportere med sin hurtighet, aggressivitet og ikke minst sitt vinnende smil.

Den danske landslagsspilleren har foreløpig ikke signert for noen ny klubb, men har tatt et valg om å prøve noe nytt.

Rikke har gitt klubben følgende hilsen:

– Det er med bankende hjerte at jeg forlater Vålerenga. Jeg har vært utrolig glad for min tid her. Menneskene i og omkring klubben, og spesielt mine lagvenninner har vært helt suverene og jeg kommer virkelig til å savne livet i Vålerenga.  Jeg gleder meg til å følge klubben videre og ønsker alle det beste for fremtiden. Takk for at dere var midt andre hjem. Mange smil. Rikke Marie 💙❤

Sportssjef Eli Landsen har ikke noen problemer med å se Rikkes valg og takker for en fin tid.

– Med sin oppofrende holdning for sine lagvenninner og smittende engasjement har Rikke Marie Madsen uten tvil vært en stor ressurs for klubben. Vi er glade for at hun i likhet med oss har satt pris på sin tid her og har bare de beste ønsker å komme med for fremtiden.

24-åringen blir stående igjen med 66 kamper og 8 mål for Vålerenga.

Rikke Marie Madsen i velkjent positur. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Denne saken handler omA-LAGET, ,