Synne kom til Vålerenga før 2020-sesongen og har spilt en sentral rolle i de to siste sesongene, som har resultert i et seriemesterskap og to cupgull. Hun ble lagets toppskårer foregående sesong, men klubben har nå blitt enige med Real Sociedad om en overgang.

-Jeg har hatt en kjempefin tid i Vålerenga der jeg har fått gode venner både på og utenfor banen. Jeg ser tilbake på to kjempebra år med tre titler! Jeg reiser med uforglemmelige minner og ønsker Vålerenga alt det beste og lykke til videre, forteller Synne Jensen.

Sportssjef Eli Landsem ønsker henne lykke til videre.

-Synne er en fantastisk angrepspiller som har vært en viktig bidragsyter til klubbens suksess, både med mål og assists, men også på grunn av det faktum at hun har en skikkelig vinnerskalle. Vi er glade for at hun har hatt en fin tid her, og ønsker henne alt godt for fremtiden.

Denne saken handler omA-LAGET,