Assistenttreneren er ferdig etter fire år i klubben.

Raymond ser tilbake med stolthet på den reisen han har vært en del av.

– Etter fire år slo fotballens mekanismer inn og det var min tur til å forlate klubben i mitt hjerte. Utviklingen jeg har fått være med på har vært helt enorm, både personlig og ikke minst for kvinnefotballen generelt. Jeg har vært så heldig å få lov til å jobbe med de flotteste fasilitetene og de beste ressurspersonene igjennom disse årene, og det har gitt meg en ballast som jeg setter meget pris på, ikke minst med sju Champions League kamper, to cupgull og ett seriegull, samt serie- og cupsølv, forklarer Raymond som sender en hilsen til gjengen som nå har begynt oppkjøringen mot en ny sesong.

– Nå sitter det en revansjesugen gjeng med jenter på Valle som har lyst til å ta hegemoniet tilbake og som faktisk har ferdighetene til å gjøre dette. Takk til jentene for deres dedikasjon og takk til klubben for fantastiske opplevelser. Hvem vet, kanskje vi sees igjen, avslutter den tidligere assistenttreneren som blant annet blir å finne i Oppsals (2.divisjon herrer) støtteapparat denne sesongen.

Sportssjef Eli Landsem ønsker Raymond Mikkelsen alt godt i fremtiden.

– Med et stort og lojalt hjerte til klubben kan man egentlig ikke få fullrost Raymond nok for den jobben han har lagt ned her. Fotballen er nå en gang slik at utskiftinger på både stab- og spillersiden er en naturlig del av «gamet» og nå blir det andre klubber som får nyte godt av Raymonds fagkunnskaper og varme personlighet. Alt godt ønskes selvfølgelig for fremtiden, forklarer sportssjefen.

Denne saken handler omA-LAGET,