Den 24-årige keeperen kom til klubben i sommer etter å ha spilt i ØHIL (1.divisjon) siden 2016. Nå forlenger hun kontrakten.

Klara, som er en sterk skuddstopper med hurtig reaksjonsevne ser frem mot den kommende sesongen.

– Jeg er veldig glad for å re-signere. Det er ikke noe annet sted jeg kunne tenke meg å være. Vi har god dynamikk i spillergruppa hvor vi kan sette krav og hjelpe hverandre med å oppnå målene våre. Personlig har jeg selvfølgelig et mål om å markere meg og å utfordre førstekeeperplassen, som lag er målet å ta «The double».

Sportssjef Eli Landsem er godt fornøyd med resigneringen.

– Nå som Klara har skrevet under på ny kontrakt har vi det klart beste keeperteamet i Toppserien. Hun viste fin utvikling i fjor og det blir spennende å se hvilke steg hun tar i løpet av året.

 

Denne saken handler omA-LAGET,