Midtbanespilleren selges til Kolbotn.

Emilie ble lånt ut til Kolbotn i starten av forrige sesong og gjorde sine saker godt for de blå-hvite som nå ønsket 19-åringen på permanent basis.

Avtalen med Kolbotn falt på plass før helga og overgangen skjer med umiddelbar virkning.

– Det er litt trist og leit å forlate en klubb jeg har spilt i nesten hele livet. Jeg er taknemmelig for alt jeg har fått være med på og ønsker de lykke til videre. Drar med mange gode minner både på og utenfor banen og kommer til å savne alle jentene. For meg handler det om å fortsette å utvikle meg og da tror jeg Kolbotn er det riktige valget. Det er mye spennende som skjer der og mange gode spillere, forteller Emilie som blir stående med 22 kamper og to mål for A-laget, samt en drøss av kamper for yngres lag.

– Emilie har vært i klubben lenge og har utvilsomt et stort potensial. For å forløse det behøves regelmessig spilletid og da er nok Kolbotn et bedre alternativ nå, ettersom vi har 5-6 spillere i troppen som kan bekle ulike midtbaneroller. Vi håper selvsagt at Emilie får en positiv utvikling videre, forteller sportssjef Eli Landsem

Denne saken handler omA-LAGET,