Emma Iversen har vært i klubben siden hun var 13 år gammel, og nå har hun signert sin første proffkontrakt med Vålerenga.

– Siden jeg begynte å spille for Vålerenga i 2017 så har det egentlig bare gått oppover for min del med tanke på hvordan jeg har utviklet meg som fotballspiller. Jeg har fått gode sportslige utfordringer samt mange gode venner. Da jeg ble tatt opp på A-laget i fjor så var det en drøm som gikk i oppfyllelse, og det å nå få signere med klubben er veldig stort for meg og min familie forteller Iversen.

Emma er nå tredje generasjon Vålerenga spiller i familien. Bestefaren, Odd Iversen anses som en Vålerenga legende og spilte 5 sesonger for klubben på 70-tallet. Hennes onkel, Steffen Iversen var en sentral figur i Vålerenga laget som ble seriemester i 2005.

– Det er jo litt gøy å følge familiens fotspor men jeg føler absolutt ikke noe press. Jeg har vært litt lei av å bli sammelignet med dem noen ganger men jeg føler ikke at jeg blir sammenlignet med dem av noen her i klubben. Jeg får lov til å være meg.

 

Denne saken handler omA-LAGET,